Waarom Wonen in Westerwolde

Wonen in Westerwolde is ontstaan tijdens een wandeling door de bossen van Sellingen. Mijn passie voor de natuur en het gebied wilden we inzetten om andere mensen te laten genieten van Westerwolde. Wat is er nou mooier dan het gebruiken van onze passie en toewijding in een bedrijf?

In april 2011 is Wonen in Westerwolde gestart. Een nieuwe, maar niet onervaren speler op de markt. Achter Wonen in Westerwolde schuilt meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, bij banken, verzekeraars en in de makelaardij. Op basis van deze ervaringen begonnen we een nieuw, uniek makelaarskantoor waarbij het belang en de wensen van de klant voorop staat.

De woningmarkt staat onder druk, en juist daarom zien wij mogelijkheden en kansen voor de aan- en verkoop van woningen en zeker in het mooie Westerwolde. In dit gebied staan veel woningen te koop en wij geloven dat deze huizen verkocht gaan worden door actief de markt te bewerken en potentiële klanten te benaderen.

Wonen in Westerwolde is meer dan een huis alleen; er hoort een prachtige leefomgeving en een nieuwe woonervaring bij. Een huis moet een thuis worden. Wij hebben er bewust voor gekozen om ons niet aan te sluiten bij een grote makelaarsorganisatie, dit betekent dat Wonen in Westerwolde een onafhankelijk bedrijf is met veel vrijheid en zonder beperkingen. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Maatwerk leveren wij op verschillende gebieden. Om de beste diensten voor u te kunnen leveren worden in voorkomende gevallen externe deskundigen ingezet. Wij kunnen u verwijzen naar deze deskundigen, maar ook hier mag u zelf beslissen welke deskundige wordt ingeschakeld.

Verder werken wij niet met standaard tarieven; samen met de klant worden vooraf heldere afspraken gemaakt zodat u betaalt voor werk wat daadwerkelijk wordt geleverd. Ook rekenen wij geen intrekkingkosten.

 

Missie
Een woning (ver)kopen doe je niet alleen. Onze missie is om het proces van begin tot eind samen met de klant te doorlopen. Een samenwerking op basis van vertrouwen waarbij alle ruimte is voor de inbreng en de ideeën van de klant.

 

Onze visie
Wonen in Westerwolde gaat voor duurzaam wonen in een prachtige landelijke omgeving. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en daarom kunt u altijd bij ons terecht. Ook met onze klanten streven wij naar een duurzame relatie op basis van wederzijds vertrouwen. Doordat wij opereren vanuit Westerwolde en hier zijn opgegroeid beschikken wij over veel lokale expertise en kunt u ook bij ons terecht voor informatie en tips over het gebied Westerwolde.

Maar duurzaamheid is meer, Westerwolde is een prachtig gebied om te wonen, te werken en te leven, maar ook een gebied met een kwetsbare natuur. Wij houden bij onze werkzaamheden dan ook zoveel mogelijk rekening met mens, natuur en milieu om te kunnen blijven genieten van Westerwolde. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.